KRABICE OD BOT – SBÍRKA VÁNOČNÍCH DÁRKŮ PRO DĚTI ZE SOCIÁLNĚ SLABÝCH RODIN

Letos se opět stáváme sběrným místem vánočních dárků pro děti ze sociálně slabých rodin. Právě teď zjišťujeme požadavky jednotlivých organizací, které s těmito dětmi pracují. Budeme sbírat dárky pro malé klienty Odboru sociálně-právní ochrany dětí Magistrátu města Hradce Králové, sdružení Aufori, Salinger – projekt Semafor a klienty Centra pro rodinu Broumov.

Sbírka začne v pondělí 23. listopadu a potrvá do středy 9. prosince 2020. Dárky bude možné u nás odevzdat během otevírací doby knihovny nebo po domluvě jinak. Velice děkujeme!

Dárek je potřeba předem registrovat na odkazu: https://www.krabiceodbot.cz/…/mistni-knihovna-v…/…. – vyberete si, pro jakou věkovou kategorii a pohlaví dítěte budete svůj dárek připravovat a my budeme vědět, kolik dárků je ještě potřeba.

Prosíme o pestrost dárku – do dárku dát spíše více menších věcí, například knihu, psací potřeby, drobnou elektroniku, dobrůtku, kosmetiku. Plyšáky ani oblečení spíše ne – pokud ano, tak jen zachovalé a ne seprané a opotřebované. Je totiž těžké se trefit přesně do velikosti a vkusu dítěte. Prosíme o takové dárky, ze kterých by měly radost i vaše děti. Nezapomeňte na označení dárku věkovou kategorií a pohlavím – takovou cedulkou, aby se při transportu neztratila – dárky ještě pojedou od nás auty dál a budou se překládat z místa na místo. Můžete k dárku také přidat seznam, co v krabici je, aby mohl být dárek předán adresněji – ti, kteří budou dárky dětem předávat je znají a spíše odhadnou, co se bude komu líbit či hodit. Do dárku také můžete přidat svůj vánoční pozdrav/přání – udělá to taky radost. Moc děkujeme.

více informací na http://www.krabiceodbot.cz