Krabice od bot 2019

Sbírku dárků pro děti ze sociálně slabých rodin nazvanou Krabice od bot organizuje po celé republice Diakonie Českobratrské církve evangelické. Poosmé se sběrným místem dárků stává i Místní knihovna v Černilově. V loňském roce jsme takto vybrali a dále předali 553 dárků. 

Pokud se chcete do sbírky zapojit, je předem potřeba dárek zaregistrovat na webové stránce https://www.krabiceodbot.cz/sberne-misto/70/mistni-knihovna-v-cernilove/ – úplně dole na stránce. Vyberete si, pro jak staré dítě budete svůj dárek připravovat. Dárky vybíráme od 25. 11. do 13. 12. 2019. Dárky dostanou potřebné děti z Královéhradeckého kraje prostřednictvím organizací, které s nimi pracují či se o ně starají. Více o projektu na www.krabiceodbot.cz

Budeme se těšit na všechny dárky, které letos doufáme budou opravdu milými dárky. Bohužel se někdy stává, že si někteří dárci pletou tyto dárky s popelnicí. To je pak velké zklamání jak pro obdarované, tak i pro nás, kteří strávíme mnoho času další logistikou. Pokud chcete takový vánoční balíček připravit, udělejte jej prosíme opravdu tak, aby potěšil i vás, kdybyste jej dostali. Aby byl rozmanitý, nápaditý, krásný. Nemusí obsahovat úplně nové věci, ale rozhodně tam nepatří věci rozbité, špinavé, nekompletní či onošené a oprané oblečení. Děkujeme.

Be the first to reply

Napsat komentář